2009. okt. 26.


Veranak koszonom szepen az invitaciot,
illetve udvozlet a tovabbi Tagoknak! (:

6 megjegyzés:

  1. számomra nagyon talányos ez a kép. akár meztelen is lehetnél. egyedi, felfedezgetnivalókkal teli önportré.. nagy grat, és további szép szerencséket! :)

    VálaszTörlés
  2. szeretnék többet megtudni erről a képről, azonfelül, hogy rendkívül talányos, majdhogynem mesebeli, de olyan meséjé, amit az ember az életéből vagy elmesél vagy soha.
    az, hogy áthúz a testeden v. a lelkeden mondjuk legyen itt egy érzés és az látható is, kondenzcsíkjával, na, szóval.
    mesélj

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. ez a nap ugy kezdodott kerlek, hogy a szerencseovemet indulas elott vegre sikerult otthonfelejtes helyett magamracsatolnom. elindultam egy kedves ismerosommel egy elore kinezett epitkezes iranyaba, kozben utba ejtven egy helyet, ahonnet egy kibelezett torzot kolcsonoztem. kierkezven a helyszinre sikerult eszreveteleznem, hogy az aktualisan nalam levo sx-70rol lemaradt az allvanymenet. nade meg szerencse, hogy volt nalam szigszalag, amivel a torzot keszultem testemhez rogziteni, igy aztan vegul a gepet csatoltam effele mod az a kis rozoga femallvanyomra. elhelyezkedesemet kovetoen, az exponalason tul arra lettem figyelmes, hogy sikeresen leragasztottam azt a reszt is, ahol a film kijon, igy aztan csak egy darabig tolta ki a gep magabol, utana eroszakkal kellett kirantsam. es lass csodat ez lett a vegeredmeny, a veletlen cenzurazta egyebkent termeszetesen nem mezitelen testemet (:

    (november volt, rohadthideg, nejlonharisnya, ujjatlan. keszult nehany werk kep, nagyon viccesek, majd egyszer mutatok, ha.)

    koszonom Nektek (:

    VálaszTörlés